• Education Studies Learning

  Αυτή είναι η παλιά μας Ιστοσελίδα.

  ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  Αυτή είναι η παλιά μας Ιστοσελίδα.

  ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ

  Αυτή είναι η παλιά μας Ιστοσελίδα.

  ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 • ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Αυτή είναι η παλιά μας Ιστοσελίδα.

  ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός ιδρύθηκε λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2003.
Αρχικά λειτουργήσαμε μόνο ως ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία των ιδρυτών που εργαζόταν ως καθηγητές και αργότερα ως διευθυντές σε αντίστοιχη επιχείρηση από το 2000.
Για 7 συνεχόμενα χρόνια παρέχουμε σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές, ενήλικες και επαγγελματίες εκμάθηση σε πάρα πολλά αντικείμενα της Πληροφορικής.

Είμαστε εδώ και 10 χρόνια πεπεισμένοι ότι στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας η κατοχή γνώσεων και δεξιοτήτων στους υπολογιστές αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στις παραγωγικές διαδικασίες.

Μέσα από πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις υψηλού επιπέδου που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
Έτσι λοιπόν στις υπερσύγχρονες τόσο κτηριακά όσο και από πλευράς εξοπλισμού αίθουσες διδάσκονται από βασικές δεξιότητες (για αυτούς που ξεκίνησαν τώρα τη γνωριμία τους με τους υπολογιστές) μέχρι εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα.

Εκτός όμως από τη σωστή εκπαίδευση και η πιστοποίηση αποδεικνύεται απαραίτητη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς (δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα) που επιθυμούν να αξιολογήσουν το επίπεδο γνώσεων του δυναμικού τους.

Για τον λόγο αυτό συνεργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή με τους πιο γνωστούς φορείς πιστοποίησης: ECDL από το 2003 (και πιο πριν από το 2001, Ε.Κ.205), ICT από το 2007, ACTA από το 2009.


Από το 2007 σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Alexander των Αθηνών μπήκαμε στο χώρο της προετοιμασίας των υποψηφίων για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ιδρύοντας ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Ήδη στους τελευταίους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών και Υπουργείου Οικονομικών είχαμε τους πρώτους διοριστέους.

 

Από τον Φεβρουάριο του 2010 μπαίνουμε και στον χώρο των Ξένων Γλωσσών ιδρύοντας οργανωμένο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.
Με εξειδίκευση στα τμήματα των ενηλίκων, δίνουμε βάση εκτός από την εκμάθηση και στις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.
Δεκάδες μαθητές και καταρτιζόμενοί μας είναι πλέον πιστοποιημένοι με το πτυχίο Αγγλικών TOEIC (Lower-Advanced)


Από τον Σεπτέμβριο του 2010 αρχίζει η λειτουργία ενός ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ δηλαδή ένα πρότυπο Κέντρο Μελέτης για τη βοήθεια των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στα μαθήματα του σχολείου τους και όχι μόνο.
Σε έναν ασφαλές και προσεγμένο χώρο παρέχουμε από 2ωρη ως 4ωρη καθημερινή μελέτη με στόχο την προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή, την ενίσχυση των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, τη βιωματική και δραματοποιημένη μάθηση μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Από το 2011, μετά από την πολυετή εμπειρία μας στη διδασκαλία του web development να μπούμε στο χώρο της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
Ιδρύσαμε λοιπόν την ESL WEB DESIGN & SERVICES (Δείτε ΕΔΩ)

 

Το κομβικό όμως σημείο της πορείας μας ήταν η πιστοποίησή μας από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ. (πρώην ΕΚΕΠΙΣ).
Τον Σεπτέμβριο του 2012 πιστοποιηθήκαμε με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με ΦΕΚ 2522/Β/14-9-2012.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ε.Ε.Σ. 6350

Μπαίνοντας λοιπόν στον χώρο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ανέργους (ιδίως τους νέους) όλα τα εφόδια για εισαγωγή στην αγορά εργασίας. Η πολυετής πείρα μας άλλωστε το εγγυάται

 

Όραμά μας είναι να παρέχουμε εκπαίδευση και πιστοποίηση σε όσο γίνεται περισσότερα αντικείμενα. Να είμαστε πραγματικά ένα ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ το οποίο προσφέρει ποιοτική και σύγχρονη ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ.

Button simantika

Button katarisi

Button tilekatartisi

Button eclass

Button oldsite

Από τις 14/9/2012 πιστοποιηθήκαμε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας  με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με ΦΕΚ 2522/Β/14-9-2012.
eoppep logoΚΩΔΙΚΟΣ Ε.Ε.Σ. 6350

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

FacebookTwitterDeliciousGoogle BookmarksLinkedInRSS Feed